Portorož, Slovenia

EMUNI univerza

tipo di università: università
stato di università: non statali

Contatto:

Sončna pot 20
6320 Portorož
Slovenia
Tel. +386 59 25 00 50

Dottoratoaltri »
Varstvoslovje Studi in lingua sloveno

Od svoje ustanovitve leta 2008 je Evro-sredozemska univerza, ena od prednostnih projektov Unije za Sredozemlje, postala mednarodna institucija, ki zbira strokovno znanje in izkušnje evro-mediteranskih držav, in s tem v pomembni meri prispeva k oblikovanju enotnega, integriranega evro-sredozemskega visokošolskega in raziskovalnega prostora.

Univerza v glavnem opravlja vse svoje dejavnosti na svojem sedežu v Portorožu, kjer so prostorski pogoji za nekatere izmed dejavnosti. Kadar so potrebni dodatni prostori, le-te najame v bližnjih akademskih institucijah.

EMUNI univerza lahko izvaja študijsko dejavnost na vseh študijskih področjih, razvrščenih v skladu z mednarodno klasifikacijo Isced (Unesco, 1997). EMUNI univerza organizira izvajanje študijskih programov, ki so akreditirani na partnerskih univerzah v Sloveniji in v drugih državah članicah EMUNI univerze. Univerza opravlja raziskovalne dejavnosti na vseh znanstvenih področjih raziskav, razvrščenih po mednarodni klasifikaciji Frascati (Unesco, 2002).

sito web dell'università:
www.emuni.si/si/

mappa

Privacy Policy